WebSiteTemplate.org

Velkommen > Video klip

Video klip


Her kan i se mine video, og læse lidt info om de enkelte, eller i kan bare hoppe direkte til min youtube kanal.
Har ikke de vildeste videoer, da jeg for det meste selv skal filme, og det er ikke nemt, når man også selv skal flyve, køre  osv.
Har også kun en Iphone 4s til video og billeder, og nogle af videoerne/billederne er fra min Iphone 4. Har også omredigeret nogle ældre videoer, så kvaliteten kan svinge fra gammelt video cam, til fine iphone 4 og 4s HD :) Håber i kan bruge de nye videoer, og den nye måde at se dem på her fra.

Har flyttet videoerne fra min side til youtube, så i bliver sendt videre når i klikker på nedenstående links.

Direkte link til min youtube kanal, klik her --> Se videoerne her
Der er også mere info om videoerne på youtube.


Her under er der direkte links til de enkelte videoer.

Excell 200 Crazy - Så blev jeg færdig med min lille nye video, har haft de enkelte klip til at ligge længe nu. Men har haft så mange problemer, med at få redigeret dem, af en eller anden grund?? Bruger windows movie maker, og har ikke rigtig haft problemer med den før. Men denne gang ville den ikke publicere min video, har prøvet rigtig mange gange, på flere forskellige måder. Men den virker nu, så det er jo godt :)
Flyver som bare rundt gennem forskellige ting, stol, stativ, køkkenskab, skrivebordsskufferamme osv osv. Bare for at give en ide om at den er meget stabil, men også at man virkelig kan have det sjovt, ved at få stillet nogle udfordringer for sig selv. Den fik en del bump under optagelserne, måske laver jeg fraklip, men det kommer an på hvor meget WMM skal bøvle igen.

Excell 200 - En aftens hyggetur fra i dag (29-07-2012) Det blev ikke den bedste video, men i kan dog se lidt om hvor stabil den er. Og at man kan flyve med den, selv i en lille lejlighed. Flyver med en af mine ekstra batterier, som har lidt mere power. Man kan sagtens flyve vildere rundt, end det jeg gør her. Har også prøvet at filme det, men så er helikopteren ude af kameraets synsvinkel 85% af tiden. Så det har jeg valgt at droppe, til jeg måske kan få overtalt en til at filme.

Esky honeybee - Har fundet nogle gamle videoklip fra 30-08-2010, som jeg har lavet denne lille video ud af (29-07-2012) Flyver i lejligheden så det er meget simpel flyvning, da jeg ikke har en til at filme.

Jeg flyver med - micro helikopter og Stella filmer. En ganske kort video, som viser min elskede micro helikopter flyve. Og at den stadig er rigtig stabil, og nem at flyve med. Selv efter alle de styrt den har fået, flyver den mere eller mindre som ny. Husk at videoen også er i HD.
Og ja jeg er lige oppe at snitte loftet, så det er ikke kun pigerne, der kan lave det nummer :D :P

Fallout kasse - Her kan i se min Fallout kasse i funktion, der er fra min aller første test, til den færdige udgave :)

Stella og Katja - Flyver med micro helikopter, her kan i få en ide om, hvad den helikopter kan holde til. Tænk på at den har fået denne behandling, gennem over to år. Det er en god og holdbar helikopter, og den er meget nem at lære at flyve med. En rigtig sjov familie helikopter, en rigtig god og sjov start, og en fantastisk hygge helikopter. Med i dette lille klip, er der også videoklippet, hvor Katja endelig får taget livet af den lille helikopter :D Husk at videoen er i HD.

Raptor 50v2 - En lille video om hvordan jeg startede, fik at vide at jeg lærte at flyve utrolig hurtig :)

Kyosho Inferno TR15 - Et gammel klip som er omredigeret lidt, kvaliteten er derfor ikke den bedste. Har det svære ikke et nyere klip, men bilen er stadig den samme.

Rc Ufo og Dimsen - Her er en helt ny video, med rc Ufoen og Dimsen :)

Kort flyvetur med Honey bee i lejligheden
- En gammel video i lidt bedre kvalitet.

Hardball gas sjov - Her er en gammel video, med nogle af mine gas våben.

Hjemmelavet rc båd - Her er også en gammel video, men folk har været ret vilde med ideen. Dog er der ikke mange der vidste, at den også var på tuben :)

Powered By CMSimple.dk - Design Otto Davidsen